кои сме ние

М Кар

„М Кар” ООД е оторизиран представител на BMW за Югоизточна България.  

Дружеството е регистрирано през 2001 г., като от самото начало на дейността си налага динамични темпове на развитие и заслужено заема лидерска позиция в продажбата на автомобили в премиум сегмента.

Високият професионализъм и гъвкавата и креативна фирмена политика са заложени и развити в отношението на „М Кар” към клиента, което води до високи показатели, засягащи удовлетвореността, както и до нарастване броя на клиентите и извън територията на Югоизточна България.

„М Кар” включва в своята дейност продажба на нови и употребявани BMW автомобили и следпродажбено обслужване на BMW и MINI автомобили. Екипът на „М Кар” ежегодно преминава редица професионални обучения, което води до постоянно нарастване на квалификацията и възможност за акуратна реакция на нуждите на пазара и индивидуалните потребности.

Автокомплексът се разпростира на площ от 2203 кв. м, разполага с модерно оборудвана сервизна база, изцяло покриваща високите корпоративни стандарти на марката BMW, и презентационен шоурум, обособен на площ от 448 кв. м. „М Кар” разполага с 55 квалифицирани служители, като фирмената структура е съобразена изцяло с управленските практики на автомобилния концерн BMW и наложените от компанията високоефективни принципи на работа. През 2014 г. шоурумът е изцяло обновен, съгласно последните стандарти и изисквания на немския производител. Като добър атестат за своята работа през последните години „М Кар“ - Пловдив печели и множество награди за продажба на автомобили, сервизни услуги, аксесоари и лайфстайл продукти.

ПОСЕТИ САЙТА НА М КАР