кои сме ние

М Кар Скопие

“М Кар Скопие” е официален вносител за марките BMW и MINI за Република Македония и Косово. „М Кар Скопие” е създадена през декември 2014 г. От 2015 г. компанията е официален вносител за марките BMW и MINI за Република Македония и Косово.

  

Модерният продажбено-сервизен комплекс се намира на една от главните артерии в Скопие, където са съсредоточени повечето автомобилни компании, и на площ от 5500 кв.м предлага всички услуги, свързани с продажбата и сервизирането на немските автомобили.

Шоурумът на BMW e един от най-просторните в страната, където на площ от 1000 кв.м е изложена пълната гама автомобили и богат набор от аксесоари. Шоурумът на MINI е 300 кв.м и е обзаведен съгласно последните изисквания на немския производител.

„М Кар Скопие” разполага и с най-голямото и модерно тенекиджийно-бояджийно отделение на македонския пазар. На площ от 1600 кв.м компанията предлага пълен пакет сервизни и ремонтни услуги за гаранционни и извънгаранционни автомобили.

Благодарение на отличната инфраструктура на безупречните продукти и на професионалния и добре обучен екип, „М Кар Скопие” има за цел да възвърне още през следващата година лидерската си позиция на македонския пазар в премиум сегмента.