кои сме ние

М КАР СОФИЯ

„М Кар София“ е проектът-образец за най-успешно провеждане на търговската и фирмена политика на компанията, съобразен с градоустройствената среда, както и с нормативните изисквания за територията и отговаря на показателите за устойчива и екологична среда.

Сградата на „М Кар София“ се намира в кв. "Хладилника ", гр. София. Тя представлява обособени шоуруми на BMW и МINI, сервиз, фронт офисна част, външен и подземен паркинг, тенекеджийно и бояджийно, автомивка, хотел за гуми. В сградата се помещава и приемна на Rolls-Royce Motor Cars, тъй като дилърството е оторизиран сервиз на марката.

Шоурумът на BMW е проектиран на три нива – партер, втори и трети етаж, интегрирани в обема на основното застрояване.

Шоурумът на MINI се състои от едно ниво, в което се помещава MINI hub за клиенти по последен стандарт на MINI. При влизане от главния вход клиентите се посрещат на бюро за информация. Спрямо нуждите им са изпращани до консултанти за покупка на нов/употребяван автомобил или съветници за ремонтни дейности.

Шоурум

  •  Шоурум - 1
  •  Шоурум - 2

На разположение са още магазин с аксесоари, Лайфстайл, резервни части, кафе-зона и кът за клиенти. Сервизната част включва складови помещения, активна приемна, механичен сервиз, хотел за гуми, тенекиджийно и бояджийно, бояджийска камера и автомивка.

Има 55 открити паркоместа за леки автомобили, от които 1 за хора в неравностойно положение. В подземния паркинг има 71 отделени паркоместа за складиране на нови автомобили.

Общата площ на обекта е 10 864 кв.м, като той е открит през октомври 2017 г.

 

ПОСЕТИ САЙТА НА М КАР СОФИЯ