кои сме ние

M Кар Варна

„M Кар Варна” ООД е оторизиран представител на BMW за Североизточна България. Дейността на „M Кар Варна” стартира през втората половина на 2002 г., когато дружеството сключва договор за дилърски права за продажба на автомобили и резервни части и извършване на гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване за марката BMW за Североизточна България.

В края на 2006 г. „M Кар Варна” подписва нов договор за дилърство директно с BMW AG, Германия. През октомври същата година сключва и договор за сервизно обслужване на автомобили с марката MINI.

Сега фирмата извършва пълния пакет сервизни и ремонтни услуги по автомобилите от марките BMW и MINI. В началото на 2009 г. на площ от 700 кв. м е изграден и център за излагане и продажба на употребявани автомобили по програмата BMW Premium Selection. „M Кар Варна” е обявен за най-добър дилър от BMW България в продажбеното и следпродажбеното обслужване за 2011 г.

През 2014 г. „M Кар Варна” става официален представител на MINI за региона и отваря първия самостоятелен автосалон на марката в България. В желанието си да удовлетвори все по високите изисквания на своите клиенти „M Кар Варна” започна през 2015 г. цялостна реконструкция на автосалона си, съгласно най-новите изисквания и стандарти на BMW.

През 2016 г. реконструкцията е вече факт, увеличена е изложбената площ за автомобили BMW с близо 75 кв.м, което дава възможност да бъдат изложени до 8 автомобила, a на втория етаж на площ от 140 кв.м е изграден шоурум за мотоциклети и аксесоари от марката BMW Motorrad.

ПОСЕТИ САЙТА НА М КАР ВАРНА