кои сме ние

ВиА Интеркар 2007

“ВиА Интеркар 2007” ООД е oторизиран представител на Toyota за регион Плевен. Дружеството стартира своята оперативна дейност след откриването на нов автокомплекс през 2007 г.

В периода 1997-2007 г. „ВиА Интеркар 2007” продава автомобили, резервни части и извършва пълния спектър от сервизни услуги. В края на 2004 г. фирмата сключва договор с „Тойота Балканс” и става оторизиран представител в продажбата и следпродажбеното обслужване на автомобили TOYOTA.

За изграждането и обзавеждането на новия комплекс на TOYOTA е направена инвестиция за над 1.5 милиона лева. Автокоплексът е на площ 1155 кв. м и предлага продажба на нови автомобили TOYOTA, продажба на резервни части, консумативи и аксесоари за автомобилите, обслужване и ремонт-механика на автомобилите, извършване на тенекеджийно-бояджийски услуги и продажба на автомобили TOYOTA втора употреба.

Сервизната база е оборудвана с последно поколение техника за диагностика и ремонт. „ВиА Интеркар 2007” ръководи своята дейност съгласно изискванията на „Тойота Балканс”, като отговаря на всички изисквания и стандарти на марката и удовлетворява очакванията на клиентите й.