кои сме ние

Амадеус България

Амадеус България ООД е основана през 1998 г. като дъщерно дружество на Amadeus IT Group. През септември 2009 г. "България Ер" АД придобива 45% от "Амадеус България" ООД. Амадеус има над 300 клиенти в България и осигурява пълното портфолио от продукти и решения на Амадеус на българския пазар.

Пътуването е двигател на прогреса. Амадеус е двигател на пътуването. 

Амадеус е наистина глобална компания с повече от 16,000 професионалисти, обслужващи клиенти в над 190 държави. Ние сме обединени от една обща цел: да оформим бъдещето на пътуването.

Амадеус предоставя решения, които поддържат света на пътуванията в движение, разработени в партньорство с индустрията в продължение на 30 години. Всеки ден Амадеус осигурява интелигентни решения на световните туристически агенции, търсачките, туроператорите, авиокомпаниите, летищата, хотелите, фирмите за отдаване на коли под наем, железопътните линии и други – като им помага да осигурят по-изгодни пътувания за пътниците.

Портфолиото на Амадеус включва мърчандайзинг, управление на приходите, пътническа информация и управление на разходите за пътувания, използвайки на потенциала на компютърни облачни услуги, мобилни данни и big data за клиентите си.