кои сме ние

Нюанс БГ

„Нюанс БГ“ АД е съвместно дружество между The Nuance Group (50%) и „Бългериан Еъруейз Груп” ЕАД (50%). Дружеството оперира безмитните магазини и магазините с платено мито на летище Варна и летище Бургас от 2013 г., като предлага богат избор от първокласни продукти в категориите: парфюмерия и козметика, алкохолни напитки, тютюн и тютюневи изделия, местни специалитети и вина, захарни изделия, играчки, слънчеви очила, кожени изделия и чанти, часовници и бижута.

С търговска площ от близо 1000 кв.м на летище, разделени в четири безмитни и специализирани магазини за заминаващи и един магазин за пристигащи пътници, съвместното дружество предлага ултра модерно шопинг изживяване, умело съчетано с автентичен български стил. Дружеството е единствения ритейлър в България на световноизвестната марка Виктория Сикрет, като от 2018 г. предлага в магазините си емблематичните продукти на бранда в категориите парфюмерия, бельо и аксесоари.

След успешно придобиване през септември 2014 г. The Nuance Group стана част от Dufry, с което компанията достигна още по-високи нива по отношение на пазарен дял, обем на оборота, географски отпечатък и брой служители.

Симбиозата от двете компании утвърди Dufry като световен лидер в индустрията. С присъствие на 5 континента, компанията оперира вече над 2400 магазини в над 420 локации в 65 страни по света. В портфолиото на групата са включени брандовете Nuance, Hellenic Duty Free, Hudson, Colombian Emeralds, World Duty Free и други. 

През 2019 г. Dufry продължи последователното изпълнение на стратегията си за растеж, като отбеляза напредък във всички направления, включително продължаване на важни договори, спечелване на нови концесии и увеличаване на географския си отпечатък с малки и средни по големина площи в Русия, Мексико, САЩ, както и с магазини на борда на 19 нови кораби.

Dufry Ltd. е публично листвано дружество, чиито акции се търгуват на борсата в Швейцария и в САЩ. Седалището на групата се намира в Базел, Швейцария.