кои сме ние

Асенова крепост

„Асенова крепост” е основана през 1964 г. със седалище България, Асеновград и с предмет на дейност производство и търговия на полимерни опаковки и материали.

Фирмата има близо 50 години опит в производството на гъвкави полимерни опаковки - транспортни, потребителски и фолиа за селското стопанство и строителството, с повече от 20 години традиции в производството на тъкани торби и гъвкави контейнери от полимерни материали, с добре изградена инфраструктура, производствени мощности и опит.

Процеси

 1. 01

  Екструдиране на еднослойни и многослойни фолийни материали с различни композиции и свойства – бариерни, защитни, UV стабилизирани и т.н.

 2. 02

  Екструзионно промазване и армиране, сухо и мокро каширане

 3. 03

  Многоцветен флексопечат

 4. 04

  Разнообразни видове конфекциониране и комплектовки

Изделия

 1. 01

  Тъкани контейнери – с приложение в складово стопанство, транспорт на стоки в насипно състояние: минерални торове, цимент, полимери и др.

 2. 02

  Тъкани торби – за опаковка на химически продукти и строителни материали, термосвиваеми фолиа – за палетизация в химическа, стъкларска и хранително-вкусова промишленост

 3. 03

  Полиетиленови фолиа – широка гама за селското стопанство и оранжерийното производство

 4. 04

  Канап за балиране от полипропилен

 5. 05

  Стреч филм и полипропиленов кастфилм

„Асенова крепост”е сертифицирана по ISO 9001-2008 и притежава сертификат за одобрение №SOF0208061 от „Лойдс регистър”, което е гаранция за добре организиран контрол на качеството на изделията.

Фирмената продукция е добре позната в страната и на международния пазар. Основни клиенти в страната и чужбина са:

 • Заводи за минерални торове в България (“Агрополихим”- Девня, “Неохим”- Димитровград);
 • Селскостопански сдружения и кооперации, фирми от хранително-вкусовата промишленост (тютюнева промишленост, месокомбинати, захарни заводи и др.);
 • На външния пазар – фирми за производство и търговия с минерални торове от Русия, Франция, Норвегия, Англия, Гърция и др.; на опаковки и фолиа за селското стопанство в Македония и Сърбия.
ПОСЕТИ САЙТА НА АСЕНОВА КРЕПОСТ